Din varukorg är tom

Instruktioner för retur

 • För oss är det viktigt att du är nöjd med ditt köp. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar kan du returnera den enligt våra returinstruktioner. Alla varor har 14 dagars returrätt. Ingen bytesrätt på varor - endast returrätt.

  Vid retur måste varan vara oanvänd, i oskadat skick och med etiketter kvar på varan och allt material som skickats i ditt paket måste även returneras (t.ex. hängare och förpackningspåse).

  Du ser dina orderdetaljer när du går till ”kundservice” och skriver in ditt beställningsnummer och efternamn under rubriken "Spåra eller returnera". Du kan välja varan du vill returnera och du får ett RMA-nummer (”Return Materials Authorization”) skickat till mailadressen som du angivit vid beställningen.

  Efter du har erhållit ditt RMA-nummer:

  1. Skriv ditt RMA-nummer och beställningsnummer (som slutar med CSE) på paketet samt klistra returetiketten på paketet. OBS! Klistra inte etiketten direkt på skolådan utan skydda lådan först.

  2. Lämna in returpaketet till samma ställe varifrån du har hämtat ut ditt paket.

  3. Tyvärr kan vi inte behandla returer utan RMA-nummer.

  4. Återbetalningen sker normalt inom 10 arbetsdagar efter att vi har registrerat dina returvaror på vårt lager i Finland och behandlat din retur. Pengarna överförs till samma kort/konto som har debiterats i samband med betalningen.

  5. Returnera varan i originalförpackningen eller i en förpackning som inte överstiger följande mått:

  • Max vikt 2 kg
  • Max längd 60 cm
  • Maxmått (längd + bredd + höjd) 90 cm

Sidan laddas...