Käytä 60 € tai enemmän – saat 15 € alennusta! Päättyy tänään!
Ostoskorisi on tyhjä

Tuotteen arvostelut & arviot

Crocband Jaunt Women`s Boot
Olemattoman kevyet,jalkaa tukevat, päivän pelastavat saapaat, joihin voi kävellä sisään.! Suosittelen lämpimästi
RiittaR - Dragsvik - touko 15, 2014
Erittäin mukavat saappaat
Olin kuullut monia positiivisia kommentteja kyseisistä saappaista ja tilasin ne suoraan verkkokaupan kautta. Ensi sovituksella olin jo sitä mieltä, että saappaat ovat täydelliset. Hieman pelkäsin, että koko 39-40 olisi liian väljä mutta se istuu jalkaan täydellisesti eikä hölsky turhia. Oikea kokoni on 39, joten 40 kokoluokan jalalle suosittelen seuraavaa kokoa. Mahtavan kevyet saappaat ja pitoa on liukkaammallakin alustalla, kuten märällä kalliolla. Veneilijän unelma saappaat. Suosittelen!
Muusa - syys 20, 2013
Tiukasti istuva
Höllästi istuva
Pieni
Leveä
Epämukava
Mukava
Kertakulutus
Kestävä
Tyytyväinen
Aivan huikeat. Kun kaupassa näin nämä saappaat, tiesin heti että saappaat sopii jalkoihini täydellisesti. Olen erittäin tyytyväinen, kevyet, mukavat sekä tyylikkäät saappaat.
AmandaI - heinä 31, 2013
Tiukasti istuva
Höllästi istuva
Pieni
Leveä
Epämukava
Mukava
Parhaat kumpparit taaperolle
Ihanan kevyet kumpparit, sujahtavat taaperon jalkaan helposti, myös itsenäisesti (joskin helposti vääriin jalkoihin XD ). Lapsen helppo kävellä näillä, ja tuntuu tykkäävään, muut kumpparit ei enää kelpaa ollenkaan. Näistä on helppo pestä mudat pois, ja kestävät käyttöä ihan hyvännäköisinä. Erityisesti keltainen väri on tosi herkullinen, harmi että koot loppu joka paikasta, muuten ostaisin seuraavassa koossa kasvua odottamaan. Lämpimästi suosittelen!
Enna - Vihti - helmi 21, 2013
Tiukasti istuva
Höllästi istuva
Pieni
Leveä
Epämukava
Mukava
Kertakulutus
Kestävä
Kaupunkikumpparit
Kaupunkikäyttöön hyvin soveltuvat kumpparit. Lyhyt varsi riittää varsin hyvin pitämään jalat kuivina kaupunkiolosuhteissa. Toimii varmasti myös kevään loskakeleissä.
Petteri - elo 31, 2012
Tiukasti istuva
Höllästi istuva
Pieni
Leveä
Epämukava
Mukava
Kertakulutus
Kestävä
Miksi koot on aina loppu?
Ihanat keltaiset saappaat - mutta sama juttu kun viimeksikin täällä vieraillessani. Ei ole kokoja! Vaan aina ne, mitkä haluaisin on varastosta loppu :((
PSorri - Lahti, FI - elo 20, 2012
Sivu latautuu...